Mama & Copilul

Cum alegi cea mai buna comoda pentru bebelusi

Cum alegi cea mai buna comoda pentru dormitorul bebelusului tau? Citeste acest ghid de cumparaturi si afla care sunt cele mai importante caracteristici pe care o comoda pentru bebe trebuie sa le aiba!

Alegerea mobilierului pentru casa nu este o sarcina usora, iar mobilierul pentru camera bebelusului tau nu face exceptie. Trebuie sa iei multe decizii si sa te asiguri ca acestea sunt cele mai bune pentru tine. Ce tip de patut sa alegi (din lemn sau patut pliabil), ce tip de comoda sa alegi (simpla sau comoda cu masuta de infasat), ce sa alegi mai intai: balansoar sau landou, sunt numai cateva din alegerile pe care parintii trebuie sa la ia.

Comoda pentru dormitorul bebelusului este un articol util, care poate fi utilizat o perioada foarte lunga de timp daca este ales dupa principii corecte. Daca te orientezi catre o comoda ieftina, care sa te scape de scutece si salopetele micutului, vei constata cu stupoare ca dupa o perioada de timp aceasta nu mai este utila si e nevoie de una noua.

TOP 3 comode pentru bebelusi

Cum alegi cea mai buna comoda pentru bebelusi

Gama de produse existenta pe piata este destul de larga, ceea ce poate fi atat un aspect pozitiv cat si unul negativ. Este inbucurator ca exista o gama larga pentru ca iti ofera posibilitatea sa alegi in functie de nevoi si buget. Insa, daca nu stii ceea ce cauti sau nu stii cum trebuie sa fie o comoda pentru bebe astfel incat sa fie utila si practica, atunci o gama larga de produse te poate dezorienta.

Mai jos vei gasi principalele caracteristici pe care trebuie sa le cauti daca vrei sa alegi cea mai buna comoda pentru bebelusi. Aspecte precum siguranta, calitatea, utilitatea sunt esentiale atunci cand vorbim despre mobila pentru dormitorul bebelusului. Citeste ghidul de mai jos pentru a face cea mai buna alegere pentru tine si bebelusul tau.

Aspectele tehnice ale comodei pentru bebelusi

Calitatea materialelor si a imbinarilor este foarte importanta, pentru ca acestea asigure rezistenta si durata comodei pentru bebelusi. Atunci cand alegi o comoda, ai in vedere urmatoarele:

  • tipul materialelor si calitatea lor – calitatea si rezistenta materialelor utilizate la fabricarea comodei pentru bebe sunt aspecte foarte importante. In functie de acestea va depinde rezistenta si durabilitatea ei. Recomandarea noastra este sa te orientezi catre o comoda din lemn sau lemn cu MDF. Comodele din PAL nu sunt foarte rezistente si se pot strica foarte usor. De asemenea, materialele utilizate nu trebuie sa fie toxice. Acestea trebuie sa fie prietenoase cu bebelusul.
  • calitatea manoperei si imbinarilor – Nu este suficient ca materialele sa fie de buna calitate daca acestea sunt imbinate neglijent sau daca manopera lasa de dorit. Alege o comoda pentru dormitorul bebelusului care este lucrata cu simt de raspundere, care are o constructie solida iar elementele componente sunt imbinate perfect (sertarele, manerele etc).
  • calitatea accesoriilor – un alt aspect important care influenteaza durabilitatea comodei este dat de calitatea accesoriilor folosite. Manerele, balamalele (daca sunt), sina sertarelor etc sunt numai cateva exemple. Sa te asiguri ca acestea sunt din materiale rezistente si au o calitate corespunzatoare si rezista la utilizari multiple.

Aspecte ce tin de utilitate si functionalitate

O comoda pentru dormitorul bebelusilor, ca oricare alta piesa de mobilier de altfel, trebuie sa fie utila si practica. Aceasta trebuie sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorului. De aceea este foarte important sa alegi un model care care satisface nevile tale, un model practic si util. Exista diverse modele de comode pentru bebe din care poti alege, tot ce trebuie sa faci este sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

  • masuta de infasat – comoda cu masuta de infasat este poate cea mai utila si practica dintre comodele pentru bebe. Alegand o comoda cu masa de infasat vei putea sa ai doua articole foarte utile intr-unul singur. Tot ce trebuie sa faci este sa pui o salteluta de infasat peste masuta (daca nu are deja) si poti schimba bebelusul. De asemenea, cele mai multe modelele au masa de infasat detasabila, pentru a fi mai practica.
  • masuta de spalat si infasat – exista modele mult mai sofisticate care inglobeaza intr-un singur produs trei produse distincte (o comoda, o cada de spalat si o masa de infasat bebelusul). Astfel, vei putea spala, schimba si depozita lucrurile bebelusului in acelasi loc. In acest fel iti va fi mai mult mai usor si vei face economie de spatiu.
  • numarul de sertare si marimea comodei – este foarte important sa ai suficient spatiu pentru a depozita toate cele necesare bebelusului. Trebuie sa ai in vedere si sa te gandesti ce vrei sa depozitezi in comoda, dupa care sa alegi un model suficient de mare si cu suficiente sertare. O comoda cu mai multe sertare este mult mai practica si utila decat una mica si neincapataore. Insa, nu uita ca inainte sa alegi comoda, trebuie sa te asiguri ca ai loc unde sa o montezi. Nu cumpara comoda inainte de a masura locul unde va sta.

Aspecte ce tin de designul comodei pentru bebe

Modelul si designul comodei pentru bebe este o alegere personala si fiecare mamica trebuie sa aleaga in functie de camera bebelusului si de preferintele sale. Din fericire exista foarte multe modele din care se poate alege; de la comodele simple, in culori uni, pana la modele foarte vesele si colorate.

Daca vrei o camera vesele poti opta pentru o comoda multicolora sau care are diferite desene sau animale pictate pe ea sau, daca vrei sa pastrezi o linie simpla in camera, poti alege o comoda pentru bebe alba, galben pal sau albastru pal daca e baietel.

Recomandari comode pentru bebelusi

Pentru a-ti veni in ajutor, am pregatit o lista cu mai multe modele din care poti alege. Comodele pentru bebe selectate sunt diferite si acopera o gama larga de nevoi si bugete. Comodele pentru bebe alese sunt de buna calitate si sunt fabricate de producatori cunoscuti.

1. Comoda cu Cadita si Masa Infasat Idea 553

Comoda Idea de la Brevi pentru bebelusi este echipata cu o cadita cu capacitatea de 25 litri, patru sertare, salteluta pentru infasat si suport lateral pliabil pentru cadita utilizabila inca din primele zile de viata ale copilului. Pentru a usura operatiile de spalare si infasare Idea este echipata cu un suport metalic pentru cadita ce poate fi retras dupa utilizare. Sertarele sunt montate pe sine metalice cu opritor. Suportul lateral pentru cadita, usureaza utilizarea comodei, fiind accesibila in acelasi timp si cadita si salteaua pentru infasat.

Vezi detalii si pret

2. Comoda cu Cadita si Masa Infasat Olimpia Alba 501

Comoda Olimpia de la Brevi este un element de mobilier util si elegant,cat si un pretios ajutor in special in primele luni de viata ale copilului. Utilizabila inca din primele zile de viata ale copilului. Comoda Olimpia pentru copii este echipata cu o cadita ergonomica cu capacitatea de 25 litri,patru sertare,salteluta pentru infasat si suport pentru sapun. Cadita este prevazuta cu un furtun pentru scurgerea apei. Patru sertare incapatoare. Prevazuta cu 4 roti, cele 2 roti din fata au frane.

Vezi detalii si pret

3. Comoda cu Cadita si Masa Infasat Ariel Plebani PB010

Ariel este o comoda de infasat inovativa, patentata de catre Plebani. Este realizata in intregime din material plastic foarte rezistent. Dispune de 4 sertare de depozitare spatioase. Sapuniera si suportul de servetele sunt detasabile. Cadita inclusa are forma anatomica in ambele parti, si este dotata cu un furtun de scurgere. Blatul de infasat este moale, cu margini de protectie. Suprafata blatului este impermeabila din burete special, netoxic, usor e curatat.

Vezi detalii si pret

4. Comoda bebe cu masa infasat Giraffe Santana

Alaturi de patut, dulap sau alte accesorii pentru camera, veti avea nevoie si de o comoda de infasat. Aceasta piesa de mobilier va fi foarte utila, avand sertare incapatoare pentru hainutele si accesoriile copilului. Este confectionata din materiale de calitate superioara. Comoda va putea fi folosita mult timp dupa ce s-a incheiat perioada infasarii bebelusului, prin detasarea extensiei pentru infasat bebelusii. Comoda de infasat are 3 sertare cu 6 butoni usor de manevrat si cu un design simplu si modern.

Vezi detalii si pret

5. Comoda cu Masa Infasat bebe Giraffe Venghe

Aceasta comoda eleganta ofera familiilor mai multe sertare generose cu un spatiu mare de depozitare, ceea ce inseamna ca incap o multime de lucruri esentiale pentru copilul tau. Exista, de asemenea, un spatiu inteligent modelat pe partea de sus, care este perfect dimensionat pentru utilizarea unei saltele de schimbat scutece, care este gandit si stabilit la o inaltime confortabila pentru parinti pentru a asigura un confort maxim si usurita de utilizare.

Vezi detalii si pret

 

 

Share

Recent Posts

Cum alegi cel mai bun air fryer (friteuza cu aer cald)

Cum alegi cel mai bun air fryer sau friteuza cu aer cald, fara ulei? Doresti…

1 an ago

Beneficiile unei friteuze cu aer cald (air fryer)

Care sunt beneficiile unuei friteuze cu aer cald, fara ulei? Ce diferente sunt intre o…

1 an ago

Cum alegi cel mai bun invertor auto

Te-ai gandit vreodata cat de utila ar fi o sursa de alimentare cu energie pentru…

2 ani ago

Cum alegi cel mai bun compresor auto

Cum alegi cel mai bun compresor auto? Simplu! Citeste ghidul nostru de cumparaturi si alege…

3 ani ago

Cum alegi cele mai bune aparate fitness pentru acasă

Cum alegi cele mai bune aparate fitness pentru acasă astfel încât să beneficiezi de rezultate…

4 ani ago

Cum alegi cel mai bun sistem de monitorizare bebeluși

Cum alegi cel mai bun sistem de monitorizare bebeluși? Ce funcții și caracteristici trebuie să…

4 ani ago